Email voor vragen?
Direct contact via

FULL SERVICE ICT

  • 24/7 monitoring
  • Snelle responstijd
  • Nieuwste technieken
  • Service op afstand en op locatie

WERKTIJDEN

  • Werkdagen 9:00 – 17:00 uur
  • Weekend gesloten

24/7 beheer en onderhoud

CONTACT
wifi netwerk scaled q689tbdd2dh5df28xrgw3hamihsbr4n75dg3qzqolg

Draadloos netwerk

Super snel wifi, veilig en betrouwbaar. Zorgen over storingen, een zwak wifi signaal of veiligheidslekken zijn voorgoed verleden tijd. Heb je geen zin om met routers en IP-adressen te stoeien? Dan kun je jouw wifi uitbesteden. Dan zorgen wij voor een professionele, beheerde wifi met stabiel internet. En we gaan door totdat alles perfect werkt. Geen uitdaging is ons te groot.

Wij leveren uitsluitend managed wifi, een totale internet oplossing. Van de aanleg en installatie tot het wifi beheer en de monitoring. We leggen een betrouwbaar wifi netwerk aan, installeren apparatuur, werken kabels netjes weg en documenteren alles. Zo krijgt jouw bedrijf een super snel, draadloos netwerk zonder storingen, downtime of veiligheidslekken.

Geen uitdaging is ons te groot

Een mesh netwerk is een manier om je wifi netwerk uit te breiden zonder dat je netwerkbekabeling aanlegt. Dit is makkelijk, maar er kleven ook voordelen en nadelen aan.

Onze eigen oplossing is op basis van Ruijie (Reyee), Ubiquiti, Ruckus en Mikrotik opgebouwd. Deze high-end merken worden ook gebruikt door merken zoals Apple en Tesla.

Bij een wifi netwerk worden alle wifi zenders bekabeld, deze kabels komen uit op een centraal punt zoals een router of een switch. Dit is anders bij een mesh netwerk, daar zijn de zenders onderling verbonden. Heel handig, maar dit zorgt voor extra vertraging en instabiliteit.

Wifi netwerk aangelegd voor o.a.