Email voor vragen?
Direct contact via

FULL SERVICE ICT

  • 24/7 monitoring
  • Snelle responstijd
  • Nieuwste technieken
  • Service op afstand en op locatie

WERKTIJDEN

  • Werkdagen 9:00 – 17:00 uur
  • Weekend gesloten

24/7 beheer en onderhoud

CONTACT
cyber security q69td8na8f7zpe26s8or8t17c0ex3c7e42vitafls4

Cyber security

AKSYS ICT Solutions biedt hoogwaardige beveiligingsoplossingen voor bedrijven die zich willen beschermen tegen de toenemende dreiging van cyberaanvallen.

Weet je precies wat goede cybersecurity inhoudt en hoe het online gedrag binnen je organisatie hier invloed op heeft? Grote kans dat dit niet het geval is en dat is zeer begrijpelijk. In de huidige tijd waarin een steeds groter deel van onze bezigheden online plaatsvinden, wordt de wereld van cybersecurity ook steeds complexer. Cybercriminelen hebben het niet enkel gemunt op grote organisaties maar ook juist op de kleinere organisaties. Hier is de schade soms in verhouding nog veel groter.

De mogelijkheden om je netwerk en systemen te beveiligen zijn eindeloos en cyberaanvallen worden steeds geavanceerder. De tijd dat een phishing email makkelijk te herkennen was, is voorbij en de kans dat een van je medewerkers op een verkeerde link klikt, is groter dan voorheen. 

Onze ogen houden je bedrijf veilig

Cybersecurity is het beschermen van computers, servers, mobiele apparaten, elektronische systemen, netwerken en gegevens tegen schadelijke aanvallen. Het staat ook bekend als IT-beveiliging of de beveiliging van elektronische gegevens. Het begrip is van toepassing op verschillende contexten, van zakelijke omgevingen tot mobiel computergebruik, en kan worden onderverdeeld in een aantal algemene categorieën.

Dagelijks zijn er digitale aanvallen en nieuwsartikelen over databases met persoonlijke gegevens die gelekt zijn. Deze aanvallen worden niet uitgevoerd door hackers met een hobby, maar door organisaties, goed opgeleid en gespecialiseerd in hacken. Daarom is een doortastende aanpak nodig van overheden, gebruikers en het bedrijfsleven. De kwetsbaarheden die de digitalisering met zich meebrengt moeten geminimaliseerd worden. Experts op het gebied van de digitale veiligheid zijn daarom hard nodig.

De meest kwetsbare groep zijn de eindgebruikers. Zij lopen het meeste risico op virussen en computerdiefstal. De reden hiervoor is de onkunde met ICT. Met name bij de gebruikers is het hard nodig om meer kennis bij te brengen van cyber criminaliteit en de bescherming daartegen. Standaardwachtwoorden zijn makkelijk, maar gevaarlijk. Het is beter om voor complexe wachtwoorden te kiezen. Daarnaast is het belangrijk dat consumenten en organisaties goed weten hoe kwetsbaar ze zijn en wat ze daartegen kunnen doen.

Wij werken onder andere voor