Email voor vragen?
Direct contact via

FULL SERVICE ICT

  • Zoekmachine adverteren
  • Zoekmachine optimaliseren
  • Sociale media adverteren
  • Display en video adverteren

WERKTIJDEN

  • Werkdagen 9:00 – 17:00 uur
  • Weekend gesloten

Samen werken aan je eigen succesverhaal?

CONTACT
sea q6b43oxl3wd2gpssucgdmhc516r0w98kvcregdxf3g

Google Ads

Wil jij online groeien en meer resultaat halen uit jouw digitale marketingactiviteiten? Ons team van SEA specialisten staat voor jou klaar. Als Google Ads specialist weten wij als geen ander hoe je jouw online campagnes kunnen optimaliseren en je bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Wij hebben jarenlange ervaring in het opzetten, optimaliseren en beheren van SEA-campagnes. Onze specialisten zijn altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van SEA en hebben talloze successen behaald voor onze klanten.

Maar dat is niet het enige. Wij geloven dat de sleutel tot succes ligt in het begrijpen van jouw bedrijf en jouw doelgroep. Daarom gaan wij altijd grondig te werk bij het opzetten van jouw SEA-campagne. Wij kijken naar jouw doelstellingen, de behoeften van jouw doelgroep en de markt waarin je opereert. Op basis daarvan ontwikkelen we een op maat gemaakte strategie die jouw online zichtbaarheid vergroot, je websiteverkeer verhoogt en uiteindelijk zorgt voor meer conversies en omzet.

Bij een Google Ads specialist zijn jouw campagnes in goede handen!

Google Ads (AdWords) is het advertentie kanaal van Google. Hierop kun je adverteren via: Zoekmachine adverteren via Search campagnes Display & Video advertenties, Shopping advertenties en YouTube adverteren. Het kanaal biedt legio mogelijkheden om direct bovenaan in de zoekmachine te staan.

Wij werken onder andere voor