Email voor vragen?
Direct contact via

FULL SERVICE ICT

  • 24/7 monitoring
  • Snelle responstijd
  • Nieuwste technieken
  • Service op afstand en op locatie

WERKTIJDEN

  • Werkdagen 9:00 – 17:00 uur
  • Weekend gesloten

UltraHD IP camera systemen kleuren nachtzicht

CONTACT
camera alarm systemen q69uwhlrxuuq49t464fbsv4kbc3livjf1jayasik1w

Dahua IP Camera en Ajax Alarm beveiligingssystemen

De Dahua camera is een hoogwaardige camera die je huis of bedrijf beschermt tegen inbraak, vandalisme en andere vormen van criminaliteit. Het merk Dahua is één van de grootste leveranciers ter wereld op het gebied van videobeveiliging en daarom een betrouwbare keuze met de meest positieve ervaringen. 

Ajax alarmsystemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden beoordeeld als één van de beste beveiligingssystemen ter wereld. Het motto van Ajax alarmsysteem is: ‘’When Security is Art’’. Het motto komt niet alleen terug in de kwaliteit van de systemen, maar ook in het ontwerp van het systeem. De Ajax alarmsystemen zijn verkrijgbaar in strakke zwart of witte designs die niet zullen misstaan in je pand.

Wanneer beveiliging een kunst is

Ja, door de hoogwaardige technologie biedt Dahua camera’s aan met haarscherpe kwaliteit, geluidsopname en kleuren nachtzicht. Ook vindt u verschillende soorten camera’s en sets die u kunt verbinden met uw telefoon aan de app, zodat u altijd kunt zien wat er speelt op uw terrein. Naast camera’s biedt Dahua ook allerlei accessoires aan zoals recorders, monitoren en meer.

Nu is het mogelijk om je Ajax alarmsysteem eenvoudig nog completer te maken! Dit kan met de Dahua camera integratie. Met de nieuwe versies van de Ajax-app kan je Dahua bewakingsapparatuur met een paar klikken integreren in je Ajax beveiligingssysteem. Dahua is een van de meest populaire videobewakingssystemen op de markt. Het bedrijf ondersteunt projecten van elke omvang, van winkels tot hele steden. Nu bundelt Ajax de krachten met Dahua in een gevecht voor een veiligere wereld.

Een fabrikant heeft certificering voor zijn apparaten nodig. Het is de enige manier waarop een beveiligingssysteem op gelijke voet kan concurreren op de massamarkt en kan vechten voor gebruikers. Elke professionele beveiligingsoplossing heeft het nodig. Vastgoedverzekeraars en beveiligingsbedrijven hebben dit nodig. Certificering is een uitdaging voor de fabrikant. De norm EN 50131 bevat de vereisten voor alle aspecten van een beveiligingsapparaat. Door deze vereisten te volgen, zullen fabrikanten tweewegcommunicatie tussen systeemapparatuur, gegevensversleuteling of fysieke weerstand tegen de natuur, vandalisme en sabotage niet uit het oog verliezen. Het dwingt fabrikanten om oplossingen te zoeken en te vinden en duwt hen om een ​​echt betrouwbaar product te creëren. En hoewel niet-gecertificeerde technologie niet volgens deze regels hoeft te spelen, is de keerzijde dat ze op elk moment kunnen falen.

Beveiligingssystemen geïnstalleerd onder andere voor