Email voor vragen?
Direct contact via

FULL SERVICE ICT

  • 24/7 monitoring
  • Snelle responstijd
  • Nieuwste technieken
  • Service op afstand en op locatie

WERKTIJDEN

  • Werkdagen 9:00 – 17:00 uur
  • Weekend gesloten

24/7 beheer en onderhoud

CONTACT
systeembeheer

Systeembeheer

Ben je als bedrijf op zoek naar een betrouwbare ICT partner voor het uitbesteden van de systeembeheer taken? AKSYS ICT Solutions neemt al je ICT zorgen uit handen. Onze op maat aangeboden kantoorautomatisering is perfect afgestemd op de unieke behoeften en vereisten van elke organisatie.

We installeren en beheren je ICT omgeving met Windows of Linux server. Onze experts kunnen samen al jouw ICT vragen beantwoorden. Door het overnemen van het beheer van uw servers ben je verzekerd van onze service. Wij zorgen dat je systemen bereikbaar, veilig en up-to-date zijn.

Werk veilig zonder zorgen over jouw ICT

Al je aandacht kun je gebruiken voor het draaien van je eigen business. ICT moet daarin faciliterend zijn. Wij zijn geen systeembeheerder die allemaal moeilijke vragen gaat stellen. Wij zorgen er voor dat jij efficiënt kunt werken.

Steeds meer bedrijven in het MKB krijgen te maken met cybercriminaliteit. Een standaard spamfilter met een antivirus programma is al lang niet meer genoeg. En dat weten we maar al te goed! AKSYS ICT Solutions is gespecialiseerd in cybersecurity; Cyber7. Alle kennis rondom digitale veiligheid is dus in huis. En daar profiteren onze klanten van.

Om het voor de klant zo snel (maar zorgvuldig) mogelijk tot een goed einde te brengen, wordt het dan een keer een uurtje later voor we naar huis kunnen? We doen het graag om onze klanten te laten stralen.

Een greep uit onze referenties