Email voor vragen?
Direct contact via

FULL SERVICE ICT

  • Zoekmachine adverteren
  • Zoekmachine optimaliseren
  • Sociale media adverteren
  • Display en video adverteren

WERKTIJDEN

  • Werkdagen 9:00 – 17:00 uur
  • Weekend gesloten

Samen werken aan je eigen succesverhaal?

CONTACT
sociale media q6b5gp8nfxg9ssm1o1344m4c1f6z84sr9x9s8r9goc

Sociale media

Voor veel bedrijven is een sociale media campagne een goed uitgangspunt voor meer zichtbaarheid en meer interactie met je doelgroep. Een sociale media expert kan jou helpen met het opzetten van een goede strategie op onder andere TikTok, Facebook, LinkedIn en Instagram om de door jou gestelde doelen te behalen. Door middel van content maken, regelmatig plaatsen en contact met (potentiële) volgers helpt een sociale media marketeer jou organisch online succes te behalen.

Als jij een ondernemer bent die niet kan wachten om te starten met sociale media marketing, zijn we de perfecte match. Bovendien is Hoofddorp de perfecte uitvalsbasis om onze klanten in regio Noord-Holland en omstreken te bezoeken, we werken immers het liefste bij jou op locatie. Wel zo makkelijk.

Sociale media specialist in Hoofddorp en omstreken

Wil jij meer uit jouw sociale media kanalen halen? Een sociale media specialist kan jou hiermee perfect van dienst zijn! Of dit nou TikTok, LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest is, voor ieder kanaal beschikken wij over de juiste kennis. Als het goed is weet je op welke kanalen jouw doelgroep zich begeeft. Zo niet, dan zoeken wij dit voor je uit! Door de inzet van sociale media marketing, wordt het makkelijker om jouw doelgroep te bereiken.

Wij werken onder andere voor