Email voor vragen?
Direct contact via

FULL SERVICE ICT

  • 24/7 monitoring
  • Snelle responstijd
  • Nieuwste technieken
  • Service op afstand en op locatie

WERKTIJDEN

  • Werkdagen 9:00 – 17:00 uur
  • Weekend gesloten

24/7 beheer en onderhoud

CONTACT
backup q69gzswnitg9tt2ztp5fn7lh2jx1ezum7dbzkqvyf8

Data Backup

75% van de organisaties zal tegen 2025 het slachtoffer worden van een ransomware aanval, blijkt uit onderzoek. Backup zou daarom een belangrijk onderdeel van jouw securitystrategie moeten zijn. Want wanneer je data is versleuteld, heb je geen toegang tot belangrijke bedrijfsgegevens. Dit kan grote gevolgen hebben voor je bedrijfsprocessen en reputatie.

Dat je het slachtoffer wordt van ransomware is natuurlijk slechts één van de redenen waarom regelmatig back-uppen belangrijk is. Bij AKSYS ICT Solutions helpen we je met het opzetten van een sterke back-upstrategie, zodat jij het verlies van belangrijke data voorkomt.

Voorkom dataverlies

Een back-up is een reservekopie van bestanden, email, instellingen en programma's op een server of computer. Wanneer er iets mis gaat kan deze reservekopie geraadpleegd worden om bestanden, instellingen en programma's te herstellen naar de oude, dan wel een nieuwe locatie.

Elke bedrijf is verplicht om archieven bij te houden met de bedrijfsdata. Dit is vaak voor de Belastingdienst, maar het kan ook makkelijk zijn voor andere bestuurlijke zaken. Denk bijvoorbeeld aan een vergunning data die u nodig heeft van vijf jaar geleden. Een back-up alleen op de computer is dan vaak niet voldoende. Een back-up ergens anders, veilig bewaard, is pas echt veilig. De belastingdienst maakt het niet uit of u een data-probleem hebt. Zij willen gewoonweg uw gegevens.

In het ergste geval kunnen bij het verlies van bedrijfsdata de primaire bedrijfsprocessen stil komen te liggen. Dit kan leiden tot grote schade. Als uw bedrijf niet goed kan functioneren en de back-ups niet voldoen, kan dit betekenen dat het bedrijf stil komt te liggen. Als u simpelweg uw gegevens snel weer ‘up and running’ heeft, dan verliest u niet onnodig tijd en geld.

Wij werken onder andere voor