Email voor vragen?
Direct contact via

FULL SERVICE ICT

  • Maatwerk software
  • CRM/ERP systemen
  • OpenCart webontwikkeling
  • WordPress webontwikkeling

WERKTIJDEN

  • Werkdagen 9:00 – 17:00 uur
  • Weekend gesloten

Samen werken aan je eigen succesverhaal?

CONTACT
open source software q6b1ur1wlhk6pjddhcwwwwn7ipp62jwoeqe6qlxuwc

Open source software

AKSYS ICT Solutions is een kennishuis op het gebied van Open Source software pakketten. Onze experts ondersteunen op het gebied van het ontwerpen, implementeren en beheren van high-end IT Enterprise infrastructuren.

Als je nog geen crm hebt dan is Vtiger prima om mee te starten. Heel eenvoudig en toch volop functionaliteit. Heb je al een ander crm systeem dan kunnen wij ons goed voorstellen dat je wilt overstappen naar Vtiger. Gebruik je Vtiger al, maar er nog niet optimaal resultaten mee haalt is het tijd om AKSYS ICT Solutions in te schakelen.

Vtiger CRM, EPESi CRM, Salesforce, OpenCart, Invoiceplane etc...

Open source is een term die verwijst naar software waarvan de broncode vrij beschikbaar is voor iedereen die het wil gebruiken, bekijken, aanpassen of verbeteren. De broncode is een onderdeel van de software die de meeste gebruikers nooit te zien krijgen. Het is de code waarmee programmeurs in staat zijn de wijze waarop een applicatie werkt aan te passen. Programmeurs die toegang hebben tot de broncode hebben de mogelijkheid functies toe te voegen of onderdelen te repareren. Het gebruik van open source-software is de afgelopen jaren sterk toegenomen en veel bedrijven en organisaties hebben open source-software geïntegreerd in hun werkprocessen. Open source-software wordt gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder webontwikkeling, bedrijfssoftware, operating systems en veel meer.

Nee, dit is een algemene misvatting over wat open source inhoudt. Het kan gratis zijn, maar dit is zeker niet de standaard. Open source verwijst naar de licentie waaronder de software wordt verspreid, waardoor gebruikers de broncode kunnen bekijken, wijzigen en verspreiden. De licentie omvat vaak de vrijheid om de software voor elk doel te gebruiken, maar betekent niet dat daar geen kosten aan verbonden zijn. De beschikbaarheid van de broncode is slechts één van de tien punten waaraan open source moet voldoen. De andere punten beschrijven onder andere dat de software door te geven is aan anderen, de oorspronkelijke maker erkenning krijgt en de mogelijkheid er is afgeleide producten te maken. Het is belangrijk op te merken dat open software weliswaar lagere initiële kosten met zich meebrengt dan proprietary software, maar dat er mogelijk andere kosten verbonden zijn aan het gebruik ervan. Bovendien bieden sommige bedrijven betaalde versies van open source software aan met extra functies of diensten.

Wij zijn een kennishuis op gebied van Open Source pakketten o.a. Vtiger CRM, Salesforce, OpenCart en Invoiceplane. Software ontwikkeling is foutgevoelig. Veel IT-project mislukken door het gebrek aan technische kennis of mensen en de ervaring om de juiste ontwikkelkeuzes te maken. Wij vullen het vacuüm tussen standaard software oplossingen en de processen die jouw organisatie nu net zo uniek maken. Daarmee helpen we jouw bedrijf innoveren en groeien of juist stukken efficiënter te worden.

150+ Klanten gingen je voor