Email voor vragen?
Direct contact via

FULL SERVICE ICT

  • 24/7 monitoring
  • Snelle responstijd
  • Nieuwste technieken
  • Service op afstand en op locatie

WERKTIJDEN

  • Werkdagen 9:00 – 17:00 uur
  • Weekend gesloten

24/7 beheer en onderhoud

CONTACT
netwerkbeheer q66hkfpwg3bhjancj0aps4l5klo9mso9tomui52j2c

Netwerkbeheer

Bij AKSYS ICT Solutions zijn onze netwerkbeheerders 24/7 beschikbaar om je te helpen. We maken gebruik van geavanceerde monitoringstechnologie om proactief te reageren op eventuele calamiteiten en we bieden telefonische ondersteuning aan, zowel binnen als buiten kantoortijd.

Altijd bereikbaar om ondersteuning te bieden bij dringende storingen of grote migraties, zowel op afstand en op locatie. Onze professionals staan klaar om je te helpen en om problemen op te lossen.

Nooit meer last van storingen

AKSYS ICT Solutions kan je netwerk beveiligen door middel van firewalls, antivirus software, spamfilters en VPN oplossingen. We helpen ook bij het opstellen en implementeren van beveiligingsbeleid en procedures.

Wij geven advies over de beste oplossingen voor je bedrijf en helpen bij het ontwerp, de implementatie en het onderhoud van het netwerk.

Een goed beheerd netwerk en systeem zorgt voor een efficiënte werking van de dagelijkse activiteiten van uw bedrijf. Het minimaliseert downtime en vermindert de kans op cyberaanvallen. Dit draagt bij aan een stabiele werkomgeving en zorgt voor tevreden medewerkers.

Wij beheren en onderhouden het bedrijfsnetwerk voor o.a.