Schildgronden 38, 2134 ZW Hoofddorp, Noord-Holland
+31 (0)84 - 87 19 000 info@aksysict.nl

Systeem & Netwerkbeheer

Het begint bij een goed fundament waarop je kunt bouwen en uitbouwen. Onderhoud is echter minstens zo belangrijk.

Er zijn altijd beheerders aanwezig die het systeem en netwerk 24 uur per dag in de gaten houden.

AKSYS ICT begrijpt dat en voert dan ook systeem- en netwerkbeheer uit voor vele klanten in Hoofddorp, Haarlem, Amsterdam en Hasselt. We hebben de kennis in huis om uw systemen zowel op locatie als op afstand te beheren, onderhouden en monitoren. Hierbij kunt u denken aan installatie en onderhoud van zowel hard- als software. Ook houden we ons bezig met de veiligheid van uw netwerk, zodat u zich kunt richten op uw werk.

Bij AKSYS is het een gegeven dat het ICT netwerk van uw bedrijf continu beschikbaar moet zijn. Met andere woorden, u dient altijd op uw automatisering te kunnen rekenen. Bij defecten en storingen kan uw organisatie niet werken. Goed systeembeheer voorkomt defecten en lost storingen snel op, dat scheelt tijd, geld en vaak veel ergernis.

 

Systeembeheer en Netwerkbeheer voor uw bedrijf

Voor de meeste organisaties, zeker binnen het MKB bedrijf, is een eigen systeem- netwerkbeheerder geen haalbare optie. Met ons preventief Online Beheer heeft AKSYS een zeer werkzaam model ontwikkeld dat de taken van een beheerder overneemt. Het kan worden ingezet bij kleine en grote organisaties. Dit unieke model is transparant en plooibaar, het groeit bij wijze van spreken met het netwerk mee.

Problemen oplossen, daar zijn we goed in. Maar ons streven is er altijd op gericht om problemen voor onze klanten te voorkomen. Door de combinatie van proactief- en remotebeheer slagen we daar goed in. Neem eens contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van AKSYS Systeembeheer en Netwerkbeheer.

ICT op maat

Systeem en Netwerkbeheer

ICT voor een vaste prijs per maand

 

Systeembeheer en Netwerkbeheer heeft voordelen

Het systeembeheer van uw organisatie uitbesteden aan ons betekent dat we 24 uur per dag, zeven dagen per week alles voor u in de gaten houden. Dat doen we met communicatief vaardige en goed geschoolde mensen. We houden u actief op de hoogte van eventuele veranderingen of verstoringen. Ook mag u een pro-actieve houding verwachten, waardoor het risico op problemen een stuk lager wordt. Systeembeheer en Netwerkbeheer van AKSYS ICT betekent dat u weer gewoon met uw eigen werk bezig kunt zijn.

Om de gezondheid van uw netwerk te bewaken ontvangt u elke maand een uitgebreide rapportage met begrijpelijke samenvatting. Daarnaast wordt door onze specialisten van de afdeling servicedesk doorlopend gewerkt aan het in conditie houden (pro-actief beheer) van uw systemen, denk hierbij aan:

Beperken van schijfruimtegebrek door regelmatige opschoning

Goed inzicht in uw ICT netwerk door regelmatige inventarisatie

Regelmatige on-site bezoeken voor fysieke controle van uw apparatuur

Up-to-date houden van virusbescherming, backup (online) en server software

Herstart server na installatie patches, buiten bedrijfstijd zodat u kunt doorwerken

 

Heeft u vragen over een installatie, reparatie of over onze dienstverlening? Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur.
U wordt altijd direct door een van onze medewerkers te woord gestaan! U kunt ons bereiken op: +31 (0)84 – 87 19 000