Schildgronden 38, 2134 ZW Hoofddorp, Noord-Holland
+31 (0)84 - 87 19 000 info@aksysict.nl

Design & Webontwikkeling

AKSYS ICT Solutions verzorgt webdesign die met garantie resultaat opleveren, ook voor de mobiele bezoeker. Onze gediplomeerde communicatiespecialisten, ontwerpers, ontwikkelaars en gecertificeerde database specialisten zorgen ervoor dat we eersteklas maatwerk leveren.
  

Responsive

 

Desktop & mobiele versie

Design

 

100% custom made

Google

 

Succesvol adverteren

CMS

 

Zelfstandig website beheren

e-Commerce

 

Webshops zijn in opkomst

SEO

 

Zoekmachine vriendelijk

  

We bouwen onderscheidende websites en zorgen dat communicatiedoelstellingen worden gerealiseerd. Websites die zich terugverdienen met bewezen technologie. Webdesign dat flexibel, effectief, functioneel en beheersbaar is. Webdesign dat gebruiksvriendelijk is, gemakkelijk te beheren én een feest voor de doelgroep.
 
Internet op mobiele smartphones is superhot. Zorg als organisatie voor een goede responsive website. Een responsive website werkt ook qua gebruiksvriendelijkheid op smartphones. Klanten haken af bij een slechte mobiele ervaring. Zaak dus om uw website responsive te maken of ervoor te kiezen om een aparte mobiele site te laten maken.
 
Uw website geschikt maken voor mobiel internetgebruik hoeft niet moeilijk of kostbaar te zijn.
  
Heeft u vragen over een installatie, reparatie of over onze dienstverlening? Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur.
U wordt altijd direct door een van onze medewerkers te woord gestaan! U kunt ons bereiken op: +31 (0)84 – 87 19 000