Schildgronden 38, 2134 ZW Hoofddorp, Noord-Holland
+31 (0)84 - 87 19 000 info@aksysict.nl

Apps & Ontwikkeling

We realiseren mobiele apps, web apps en desktop applicaties voor onze klanten. Mobiele apps zijn handig voor smartphone en tablet gebruikers, alle informatie letterlijk binnen handbereik.
Inzetten van applicaties vertaalt zich naar meer winst, meer continuïteit en stabiliteit voor uw bedrijf.
  

  

AKSYS adviseert en realiseert zowel desktop, mobiele en web applicaties. We realiseren niet alleen het functionele deel van de applicatie, maar pakken het gehele traject aan. Van conceptontwikkeling en advies, functioneel ontwerp, grafisch design, productie en ontwikkeling, publicatie en de marketing van de applicatie die daarop vaak volgt.

Onze service stopt niet bij publicatie van de applicatie. Applicaties worden altijd op maat ontwikkeld met een stevig fundament waarop kan worden doorontwikkeld. We houden rekening met toekomstige ontwikkelingen en mogelijke uitbreidingen en denken mee in hoe de applicatie het beste kan worden gepromoot.

Met uitgebreide kennis en ervaring staan we voor de volle 100% achter onze projecten. We houden niet van ‘quick-and-dirty’ maar gaan altijd voor een lange termijn visie, samen met u.

Heeft u vragen over een installatie, reparatie of over onze dienstverlening? Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur.
U wordt altijd direct door een van onze medewerkers te woord gestaan! U kunt ons bereiken op: +31 (0)84 – 87 19 000